a balkan's english version is available here  
намерете ни в Facebook
Къща за гости в Копривщица " Къща без име"

Добре дошли в нашата къща за гости, в Копривщица!

кьошката - уютен кът за отмора и забавления
Къща без име информира: разполагаме с четири стаи за гости - общо 11 легла. При необходимост може да се ползват трите миндера в кьошката, между цветните възглавници, както и две детски креватчета. Вътрешното и външното пространство на къщата обитават и две рижи котки, които много обичат прани чаршафи, а чаршафите ни са от американ, украсени с памучни дантели и ухаят. Завивките ни са топли, парното ни работи, времето ни е спряло. Около къщата има и голям, слънчев двор, съвсем подходящ за деца - малки, големи и още по-големи. Вдигаме килограми - предлагаме богата и без ограничения, вкусна домашна кухня - вечеря, обяд и закуска. Готвим с масло, зехтин, кафява захар, в олио пържим само мекици, кафето ни е ароматно, виното малиново, сладкото домашно, медът ни е истински, млякото с каймак, пъстървата чичо Митко я хваща с кепче, а ние и слагаме розмарин...
Солта ни е хималайска, а хляба го вадим от фурна. Къщата ни е стара и автентична, пушим навън. Нямаме телевизор, но затова пък имаме книги.
При интерес можем да ви изготвим индивидуална програма за забавление с колела, каяци, сноукайт (през зимата), в зависимост от настроенията на времето. Ето някои предложения :
Каяк в язовир Душанци
Душанци е малък язовир, сгушен сред гънките на Средна гора и главното старопланинско било. Отстои на половин час път с кола от Копривщица и е чудесно място за гребане с каяк. Защитен от силните ветрове, сред иглолисни и смесени гори, водите му отразяват незабравими гледки към Балкана.
Обиолката му с каяк е около два часа и е подходяща дори за съвсем начинаещи. Възможен сезон - през цялата година, освен когато язовирът е замръзнал.
Цената е 45 лв. Осигуряваме необходимата екипировка, транспорт от Копривщица и придружаващ нструктор.
 

Маунтин байк преходи в Средна Гора
Може да си нямаме име, но сме активни почитатели на планинското колоездене, а всеки любител на това забавление е добре дошъл в къщата. Осигуряваме място за съхранение на велосипедите, възможност за лесното им почистване и в случай на нужда - сервиз.
Нашите гости получават всичката необходима информация за маршрути наоколо, а ако имате нужда осигуряваме водач и транспорт. При нас може да наемете планиски и електриески планински велосипеди, водач по маршрута.
Възможен сезон - от март до ноември.
Програми >>

каяк в язовир Душанци, Копривщица
 
планинско колоездене в Копривщица
Още възможности в рaйона: пешеходни преходи, боулдър катерене, тандемен полет с парапланер, бънджи скокове, конна езда.
Телефони за контакт 0885 107 190 и 0887 77 13 00
"Къща без име", Копривщица
къща за гости в Копривщица
стаите в Къща без ииме
© 2010 IztreshTeam
 
начало